smedbergandersson

Ystad - Motostar - päronen

Kategori: Allmänt

Idag blev det en sväng till Ystad. Mammsen skulle hämta en bil som varit på service. När man kom in i första rundelen i Ystad möttes vi av påsken direkt, massa färgglada fjädrar och bamse påskägg!! Trevligt trevligt!!

                                  image description

Väl nere i Ystad blev det en liten sväng på stan. Hittade dessa fina skorna. Men jag var inte riktigt nöjd med dem, man såg lixom "tåknogarna" igenom tyget där fram. Efter ett tags användning kommer det nog se ut som mörka/smutsiga knölar, så det blev inget köp. Men fina är dem... och lite sugen är jag fortfarande på dem =).

                                  image description

Väl tillbaka i hålan blev det en sväng ner till Johans jobb. Försöker lära mig att fixa och trixa på deras hemsida, går väl lite sådär. Men lite har jag iallafall lärt mig. Sen blev det en sväng om päronen, skulle laga en väska. Supermamma hade fixat en överdrag  till min amningskudde, perfekt!! Ganska skönt att kunna ta av det för att tvätta det sen när det spills och kletas överallt =). Mamma var inne i djup dvala när jag kom dit, så ett foto får hon bjuda på ;)!

image descriptionimage description

Kommentarer

  • Helen säger:

    Härligt kunde lika gärna varit jag! Älskar att ta en liten siesta så där mitt på dgn. Kul att följa med på nyheterna här! Kramisar

    2012-03-31 | 09:32:48

Kommentera inlägget här: