smedbergandersson

Ystad - Motostar - päronen

Kategori: Allmänt

Idag blev det en sväng till Ystad. Mammsen skulle hämta en bil som varit på service. När man kom in i första rundelen i Ystad möttes vi av påsken direkt, massa färgglada fjädrar och bamse påskägg!! Trevligt trevligt!!

                                  image description

Väl nere i Ystad blev det en liten sväng på stan. Hittade dessa fina skorna. Men jag var inte riktigt nöjd med dem, man såg lixom "tåknogarna" igenom tyget där fram. Efter ett tags användning kommer det nog se ut som mörka/smutsiga knölar, så det blev inget köp. Men fina är dem... och lite sugen är jag fortfarande på dem =).

                                  image description

Väl tillbaka i hålan blev det en sväng ner till Johans jobb. Försöker lära mig att fixa och trixa på deras hemsida, går väl lite sådär. Men lite har jag iallafall lärt mig. Sen blev det en sväng om päronen, skulle laga en väska. Supermamma hade fixat en överdrag  till min amningskudde, perfekt!! Ganska skönt att kunna ta av det för att tvätta det sen när det spills och kletas överallt =). Mamma var inne i djup dvala när jag kom dit, så ett foto får hon bjuda på ;)!

image descriptionimage description

En riktig Lunda-dag

Kategori: Allmänt

Igår blev det nästan en heldag i Lund!

Jag träffade underbara Ossowskiparet över en fika i AF-borgen. Blev ganska mycke barnprat =), blir lätt så när man går i väntans tider.

En sväng på UB för att hämta en bok till min mattekurs. En sväng om Jättekul i jakt på att hitta en säl, ett gosedjur. Som dem flesta vet var min favoritnalle en säl som än idag simmar runt bland mina kuddar hi hi. Så självklart ska lilleman också få en. Hitta en sötis, men ska se om jag hittar en större. Men gud var mycke leksaker det finns där!

                                              image description

Sedan bar det iväg till Nova. Har egentligen bestämt mig för att inte köpa mer kläder eftersom jag har ganska mkt i storlek 50-56, men jag kunde inte riktigt låta bli. Så det blev en färgglad onepice, 3 shorts och en t-shirt. Så nu börjar det bli lite ordning i lillemans gardrob. Syrran har varit inne på HM och fått några fler galgar, lite roligare att hänga upp kläderna.

image descriptionimage description

Jag fyndade även ett babygym, en matta och en färgglad mobil att hänga över sängen som spelar musik.

                                             image description

Idag har jag varit hemma 1 vecka. Känns verkligen som man har vilat upp sig. Av någon anledning så vaknar jag alltid runt 6-tiden helt pigg. Sen är jag vaken fram till Johan åker till jobbet vid 8-9 tiden sen sover jag en stund. Man får se vad det blir för rutiner, eller orutiner, sen när lilleman kommer. Han får gärna komma, väldigt snart =)!

Valpar på g

Kategori: Allmänt

Idag har det blivit en tur till MVC, allt såg bra ut :)! Maria är ledig idag så hon kom hem med två stora IKEA påsar med tvätt! Dem har inte riktigt fått i ordning i lägenheten än och tvättstugan påstod hon vara uppbokad. Jag tror nog att hon var lite sällskapssjuk och ville ha lite god mat ;)!

Vår Mio ska få valpar så det blir många bebisar nu i april. Vi var på UL i måndags och vad dem kunde se så var där iallafall 5 valpar. Ska bli så skoj :)!

image descriptionimage description

Ikväll har det blivit massa grillat hemma hos päronen. Sååå gott med grillat! Mammsen hade gjort chokladpudding till efterrätt, satt som pricken över i´et =).

Älskade försäkringskassan....

Kategori: Allmänt

Ringde precis försäkringskassan eftersom jag inte fått f-ledig papper för Johan. "Du har plats nr 327...." tror jag gör något annat istället. Förstår inte varför man 2012 ska behöva fylla i papper när allt nu för tiden sköts via nätet och e-legitimation!! 

                                      image description

Längtar tills solen tittar fram så man kan slippa jacka, ha sandaler och få sand mellan tårna! Här kommer en bild ifrån Thailand, nov-11.

Våffeldagen - mummms!!

Kategori: Allmänt

I helgen har vi haft 5 crosskillar som varit nere ifrån Uppsala. Väldrigt trevliga som alltid, även om det blir till större delen cross-snack. Igår blev det våfflor, lite tjuvstart men vad gör det. Idag blev det lite lugnare (tar ju lite tid att göra våfflor till 6 hungriga män trots ett dubbel- och ett enkeljärn) för nu är det bara jag som är hemma.

                                        

Denna helgen har varit en riktig sovar helg! I lördags låg jag i sängen och varvade vila-sova-film. Idag söndag har förmiddagen varit densamma. Har dock testat bilstolen i bilen idag, bra att ha lite kolla när det väl gäller =)! Och sen har vi varit på Gästis och firat Johans mormor och morfars 55åriga bröllops dag. När vi sedan kom hem däckade jag i soffan.... Med andra ord har det varit lite mycket på jobb dem sista tre veckorna, graviditeten gör sig påmind och kroppen kan slappna av nu när jag är helt ledig. Den behöver visst vila mycket! Imorgon börjar en ny vecka, inte så långt kvar nu till lilleman och dessa 9 månader har verkligen gått snabbt.

Nu börjar f-ledigheten

Kategori: Allmänt

Då har man jobbat sista dagen på jobbet. Detta firades med årets första mjukglass =)!! Mummms!! Kommer att kännas konstigt att inte jobba, inte träffa sina arbetskollegor eller barnen! Men nu kommer jag snart att ta hand om min egen lilla ängel =)! Dessutom pluggar jag matte på halvfart på Malmö högskola så jag kommer nog att ha saker att hitta på. 

                                             

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Eftersom jag kommer att vara mammaledig nu ett tag tänkte jag passa på att blogga. Bloggen kan hjälpa till då man inte hinner träffa alla så ofta som man vill och till er som är nyfikna vad vi hittar på om dagarna. Kan inte lova att den uppdateras regelbundet, men så gott det går =).

Imorgon är det dags för en tur till Ullared med min kära mamma, minsta syster och gravida Cindy! Har nog inhandlat det mesta redan, men har gjort en liten lista på dem sista sakerna som fattas.