smedbergandersson

En ruvande höna

Kategori: Allmänt

På torsdagar, jobbar Johan länge så i torsdagskväll hade jag kräftfrossa =)! Johan gillar varken smak eller lukten av kräftor så det gäller att passa på när han inte är hemma.

                                               image description

Igår har vi haft en lite slappe förmiddag. Blev långfrukost med bullar och sen en tupplur på soffan för oss båda. På kvällen åkte vi till Tomelilla för att se den nya American paj filmen, den var verkligen rolig =)! Vi satt i VIP fotöljerna, såå skönt att kunna fälla sätet och få upp benen - man satt som en prinsessa! Sedan blev det en sväng bort till Janne, Helen och Kito och hälsade på.

Idag ska jag färga Maria... hon har nu bestämt sig för att bli mörkhårig igen. Ikväll blir det stort påskfirande med nästan hela släkten!
Lilleman var ju beräknad att komma i torsdags, men än ligger han fortfarande och värmer sig inne i magen. Han kikar väl ut när han känner för det... Själv känner jag mig som en väntande höna som bara ligger och ruvar på sitt ägg!!

                                  

Kommentarer

  • Helen säger:

    Ha!Ha! En verkligt söt höna i så fall! Får se om han kommer idag! Det är idag 56 års sedan farfar kom till världen! En solig söndag morgon:)))

    2012-04-08 | 07:48:56

Kommentera inlägget här: