smedbergandersson

En puledag

Kategori: Allmänt

Igår var det varit en riktig puledag! Dammsög och moppa, handlade, packat det sista sista till BB-väskan, varit på biblioteket, hälsat på mamsen, tagit en promenix och lite annat han jag med. Det är sååå härligt när man vaknar på morgonen nu när solen skiner!! Hade önskat bara att solen stannade framme hela dagen och inte bara gömde sig där bakom molnen... Igår kom det ju t.o.m någon snö flinga!?! Nä, nu röstar jag på mer sol!! Hittade lite vårtecken på promenixen =)

                                               image description

Väl hemma hos päronen möttes jag av mamsen inne i sin syjunta!! Tur att hon är ledig på måndagar så hon får stillat och tid för sitt sybehov! Hon hade sytt jättefina onepice! Hon har ritat av den som jag köpte i Lund förra veckan. Ni kommer säkerligen att få se en och annan bild på dem sen när lillaman behagar att se den stora världen!

Mio tycker nog att sina små valpar börjar ta lite mycket plats i magen. Hon älskar att ligga på rygg och sträcka ut sig nu, mer än vanligt vill säga. När man inte klappar henne löser hon det på annat sätt, som t.e.x på bilden nedan =)

                                      image description

Kommentarer

  • Helen säger:

    Hej! Söta Martina, Tycker att lilleman snart också verkar ha det trångt! Lilla vovs förstår väl inte riktigt vad som är pg!? Nu är vi sugna på lite babies så känner också att det spritter i kroppen! Ska bli fantastiskt kul med en liten plutt nu när alla har blivit stora! Kram på dig så hörs vi! Så kul att gå in här i läsa Martina:)))

    2012-04-03 | 17:39:54

Kommentera inlägget här: